Snel contact

Nieuws
Blijf hier op de hoogte van de laatste nieuwtjes van Miam Care & Repair

Kledingreparatiewinkel Miam Care & Repair helpt duurzame doelen halen in Teteringen

Vanaf nu kunnen inwoners van Teteringen hun duurzame doelen mede behalen door MIAM CARE & REPAIR: de kledingreparatiewinkel die kleding een tweede leven geeft.

Kledingreparatie en duurzaamheid gaan hand in hand als het gaat om het verlengen van de levensduur van kleding. In een wereld waar snelle mode heerst en we steeds meer kleding kopen, kan het repareren van kleding een manier zijn om het gebruik ervan te verlengen en minder te verspillen. Miriam Stienen draagt haar steentje daarom graag bij met haar nieuwe kledingreparatiewinkel in Teteringen.


Kledingreparatie draagt bij aan een duurzame toekomst
Miriam Stienen, coupeuse met meer dan 30 jaar ervaring, zet een duurzame en logische stap met de opening van de winkel: “Jarenlang heb ik voor de merken Cora Kemperman en Rianne de Witte gewerkt. Twee merken die mij vooral inspireerden door de duurzame doelen die de bedrijven allebei nastreefden. Mijn ambitie om zelf verder te groeien met mijn bedrijf in combinatie met mijn eigen duurzame doelen zorgden ervoor dat ik vanaf nu heel Teteringen, Breda, Oosterhout en omgeving ga helpen met het herstellen en verstellen van kleding.”

Miriam zegt verder het volgende over de meerwaarde van het repareren van kleding: “Het repareren van kleding helpt niet alleen om de levensduur ervan te verlengen, maar het is ook een manier om geld te besparen. In plaats van steeds weer nieuwe kleding te kopen, zorg je er door reparatie voor dat je langer plezier kunt hebben van wat je al hebt. Daarnaast draagt kledingreparatie volgens mij ook op een grotere schaal bij aan duurzaamheid. In plaats van steeds weer nieuwe kleding te produceren, wat energie en grondstoffen kost, helpt het repareren van bestaande kleding om de belasting op de natuur te verminderen.”


MIAM CARE & REPAIR: een tweede leven voor kleding

“Ik ben super enthousiast om met MIAM CARE & REPAIR mijn kledingreparatiediensten aan te bieden aan de inwoners van Teteringen en omgeving. Op deze manier kan ik laten zien hoe eenvoudig het is om kleding een tweede leven te geven en een bijdrage te leveren aan een duurzamere wereld. Ik hoop op deze manier bij te dragen aan een duurzamere gemeenschap door het leven van kleding te verlengen”, aldus Miriam.

Naast een scala aan diensten voor het aanpassen en herstellen van kleding, kunnen klanten bij MIAM CARE & REPAIR ook terecht voor professionele stomerijdiensten. Het bedrijf is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Klanten kunnen dan binnenlopen voor advies of het afleveren of ophalen van kleding. Voor meer informatie over MIAM CARE & REPAIR en haar diensten, bezoek de website op www.miam.nl.

Meer nieuws

Kledingreparatiewinkel Miam Care & Repair helpt duurzame doelen halen in Teteringen